Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Goedemiddag,

ik hoop dat er nog iemand in dit discussieforum zit maar heb een vraag over de eindopdracht waar ik niet uit kom. Het gaat om de laatste opdracht 6.4 over regressie. Mijn vraag is of ik bij de factoranalyse 2 componenten moet gebruiken voor de regressie analyse of dat ik gebruik maak van alle oorspronkelijke variabelen? Dus hechting vader en hechting moeder of allemaal ( IPPAf en IPPAm)? Daarbij hoe kan ik de onafhankelijke variabele ( depressie) aanmaken? en welke grens moet ik aanhouden van depressief en niet depressief?  In de huiswerkopdracht wordt gesproken over @BDI kleiner dan .35 is het dichotoom 0 en als @BDI groter is dan .35 is het dichtoom 1. Ik hoop dat iemand mij hier mee kan helpen.

Mvg Elisabeth Bakker
in Experimenteel Onderzoek (OEO, PB04x2) door (280 punten)

Aub. inloggen or registreren om deze vraag te beantwoorden.

...