Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Hallo,

Het is mij nog niet helemaal duidelijk welke output ik mee mag nemen naar tentamen. Ik heb mijn docent hierover gemaild maar zij is op vakantie, vandaar dat ik het even hier doe. Ik maak van elk thema een soort mindmap van 1 a4tje met daarin wat aantekeningen en formules. Mag ik dit nu meenemen naar het tentamen? Of mag je echt alleen de output meenemen met daarop geschreven?

Onze docent gaf tijdens het collega aan dat dit tentamen voorheen open boek was en dat het gaat om begrijpen en dat je dus aantekeningen mee mag  nemen. Echter hier lees ik weer dat het juist een gesloten boek tentamen is en dat alleen de output met daarop aantekeningen mee mag. Wellicht vraag ik nu dingen overbodig maar ik zou het graag zeker weten voordat ik mijn mindmaps net voor het tentamen in moet leveren. Dat zou stress betekenen :) Ik hoor het graag!
in Inleiding Onderzoek (OIO, PB02x2; was Inleiding Data Analyse, IDA) door (160 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Zou iemand nog antwoord kunnen geven op mijn vraag??
door (160 punten)
Ik denk niet dat je je mindmaps mee mag nemen. Ik zou er in ieder geval niet op rekenen dat het mag.
...