Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Ik krijg het niet voor elkaar om LimeSurvey te installeren. Downloaden lukt, maar ik kan de bestanden niet 'uitpakken'. De handleiding heb ik uitgebreid bestudeerd, maar ook dan kom ik er niet uit. Ik zou graag een stappenplan hebben waarmee ik het kan installeren en gebruiken.
in Werving van proefpersonen door (120 punten)
Ik heb Windows 8, zou dit ermee te maken hebben?

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks

LimeSurvey draait op een server. Het is niet gangbaar, en zelden nodig of zinvol, om zelf LimeSurvey ergens te installeren. De OU heeft bijvoorbeeld een installatie, waarvoor je via je begeleider een account kunt laten maken. Je kunt dan gewoon inloggen in de OU versie (en je vragenlijstje exporteren en downloaden, mocht je ze willen bewaren).

Mocht je trouwens echt lokaal willen installeren en mocht het foutlopen op het uitpakken: ik zou je adviseren om 7-zip te installeren, een uitzonderlijk goed programma om bestanden uit en in te pakken. Zie http://7-zip.org/ voor versies voor Windows, Apple, en Linux.

door (77.8k punten)
...