Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks

Ik las het volgende:

Tentamen: wisseling tentamencasus
De tentamencasus wijzigt twee keer per jaar: als het tweede kwartiel start, en als het vierde kwartiel start. De benodigde dataset is dus pas de eerste maandag van het tweede kwartiel en de eerste maandag van het vierde kwartiel beschikbaar. Het is dus onverstandig om tentamens of herkansingen in te plannen in de eerste of tweede week van het kwartiel: er moet immers genoeg tijd zijn om de tentamencasus voor te bereiden (zie ook Tentamen in het Informatie menu).

Ik ben ingeschreven op 29/4/2019 (PB0202), in kwartiel 4 maar stelde mijn examen uit. Ik vat deze cursus nu aan. Welke dataset moet ik gebruiken?

in Studienet door (160 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Zolang je van plan bent tentamen te doen voordat het tweede kwartiel begint kun je nog gebruikmaken van de tentamencasus behorende bij kwartiel 4. Doe je tentamen als het tweede kwartiel gestart is, dan moet je gebruikmaken van de tentamencasus voor kwartiel 2.
door (42.6k punten)
...