Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Goedemorgen,

Ik heb een regressie-analyse gedaan (voor eindopdracht thema 6). De uitkomst van de regressie is niet significant. F(4,167) = .914, p = .457. Mijn vraag is of dit mogelijk is bij de eindopdracht of dat ik ergens een fout heb gemaakt.

Mvg,

Geraldine Fluit

851417326
in Cross-sectioneel Onderzoek (OCO, PB08x2) door (490 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Over examens kunnen we hier geen vragen beantwoorden. De eindopdracht toetst immers of je de betreffende competenties hebt; als jij die niet beheerst, en een fout maakt, moet dat in de beoordeling blijken, en niet van te voren door een docent worden onderschept. Anders zou het examen, wat uiteindelijk slechts een meetinstrument is met een gegeven validiteit en betrouwbaarheid, minder valide worden.
door (77.8k punten)
Geraldine,

Er is een app groep van Cross Sectioneel. Ik ben zelf momenteel bij thema 5 bezig, al eerder gestart dan 18 nov 2019 (ivm doorstromen naar master) . Als je belangstelling hebt hiervoor kun je me mailen, dan voeg ik je toe.

mhvandegroep@gmail.com

Marian van de Groep
...