Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Ik heb mijn huiswerkopdracht van thema 5 tien weken geleden verstuurd. Ik heb er niks van gehoord. Ik heb verschillende mensen gemaild en gebeld maar niemand reageert. Waar kan ik controleren of de opdracht is aangekomen. En wat is de nakijktermijn?
in Cross-sectioneel Onderzoek (PB0802) door (490 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Oef dat is een lange tijd geleden; ik zou adviseren om na uiterlijk twee werkdagen al aan de bel te trekken. Zo te zie heb je dat gedaan, maar ik weet niet precies wie je gebeld en gemaild hebt?

Als het goed is moet je een bevestigingsmail gekregen hebben met naam en email van de toegewezen docent. Als je deze automatisch verzonden mail niet krijgt na indiening, of in ieder geval niet binnen een dag, dan kun je het beste via email contact opnemen met de examinator van de cursus. Als die geen gehoor geeft, dan contact opnemen met de tweede examinator van de cursus
door (52.6k punten)
Bedankt voor je reactie. Ik heb een bevestiging gekregen. De docent heet Extra nakijkcapaciteit Cross-sectioneel 1. Ik heb ondertussen 4 mails verstuurd de afgelopen maand naar de docent die nu de module begeleid maar ik heb tot op heden geen reactie gehad. Daarnaast heb ik gemaild en gebeld met de algemene informatielijn die hebben de mails ook doorgestuurd. Ik weet niet meer wat ik nog kan doen.
Ah, dan heeft een externe beoordelaar het verslag ontvangen; volgens mij gaat dat niet meer via de emailbox van de examinator (die het normaliter dan handmatig door moest sturen naar een externe beoordelaar). Ik zou in dat geval een email sturen naar de tweede examinator met de eerste examinator cc, met de vraag naar de status van het manuscript. Vijf weken overschrijdt namelijk ook onze uiterlijke nakijktermijn, nog los van de billijke termijn om een student liefst binnen 15 werkdagen een terugkoppeling te geven. Kun je op youlearn vinden wie de twee examinatoren zijn?
Ik kan geen eximinatoren op Youlearn. Ik begreep van Rolf van Geel dat ik Gjalt-Jorn Peters moest mailen. Maar daar krijg ik geen antwoord van na 4 mails.
Dat is jammer om te vernemen. Rolf van Geel (rolf.vangeel@ou.nl) is de tweede examinator, dus bij geen gehoor van de eerste examinator zal hij toch een antwoord moeten kunnen geven. Ik zou dhr Van Geel nogmaals benaderen met de informatie dat je geprobeerd hebt contact met de eerste te krijgen.
Dank. Dat ga ik doen. Bedankt voor de hulp tot nu toe.
...