Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Dag Allemaal,

Weet iemand toevallig wat de deadline is voor het aanleveren van de verslagen? Ik zit te overwegen om 10 februari te beginnen met de Master Onderwijswetenschappen. Bij wetenschapsfilosofie is er namelijk een eerdere inlevermoment als je wilt doorstromen. Is dit ook het geval bij cross-sectioneel onderzoek?

Vriendelijke groet,

Karl van Karnenbeek
in Cross-sectioneel Onderzoek (OCO, PB08x2) door (180 punten)

2 Antwoorden

0 leuk 0 niet-leuks
Hoi Karin,

Wat ik begrepen heb is dat je de eerste module van de master voorwaardelijk kunt aanvragen. Het is de bedoeling dat op 10 maart alle cursussen positief in je studiepad staan. Je kunt dan starten in februari. Mocht dit niet lukken dan heb je geen toegang tot de cursus, wordt je geld teruggestort en kun je (als alles uit de premaster afgerond is) in april starten.
door (140 punten)
0 leuk 0 niet-leuks
De docent heeft mij aangeraden om rond de kerstvakantie in te leveren, maar er is zojuist vandaag een mededeling over geplaatst bij Cross op YL. Je moet iig voor half januari een mail sturen om je - voorwaardelijk- aan te melden voor de master. Ik ga dat ook doen.

Marian
door (560 punten)
Naar wie dient deze mail gestuurd te worden?
Naar het algemene email adres van Onderwijswetenschappen (de studieadviseurs)
...