Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks

Voor Onderzoekspracticum psychologisch experiment probeer ik spss te downloaden. Deze had ik na kwantitieve data-analyse verwijderd. Nu krijg ik steeds de foutmelding ......exe is geen geschikt win32. toepassing. En dus krijg ik niets meer gedaan.

Om dit vak te kunnen leren heb ik spss nodig. Maar als ik deze niet gedownload krijg kom ik geen stap verder.

Wat moet ik nu doen?

[ edit 22-01-2013 door Gjalt-Jorn: vraag iets herschreven om makkelijker vindbaar te maken ]

in Studienet door (250 punten)
bewerkt door

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Het SPSS installatiebestand neemt erg veel ruimte in. De foutmelding "is geen geldige win32 toepassing" komt vaak voor wanneer het downloaden van het installatiebestand tussentijds onderbroken is.

Om onderbroken downloads te vermijden of te vervolledigen, kan je gebruik maken van een download manager. Het programma Opera (een webbrowser zoals Internet explorer of Safari) heeft een ingebouwde download manager. Daarom wordt aangeraden Opera te installeren alvorens SPSS te downloaden van studienet.
door (510 punten)
...