Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Ik gebruik Jamovi, maar voor mijn tentamen-output wil ik graag aantekeningen/subtitels toevoegen aan de output. Ik heb al aardig wat op Google gezocht, maar volgens mij is het binnen Jamovi niet mogelijk om dingen tussen je output te typen. Mag het dan ook handgeschreven zijn? Of wordt mijn output dan afgekeurd door de surveillant op het tentamen?
in Inleiding Onderzoek (OIO, PB02x2; was Inleiding Data Analyse, IDA) door (310 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks

Voor zover ik weet is dat inderdaad niet mogelijk. Het makkelijkste uiteindelijk is om het uit te printen (moet toch gebeuren) en daar met de hand bij te schrijven. 

Het zou wellicht mogelijk zijn om commentaren toe te voegen in r-code die mogelijk aan de output kan worden toegevoegd. Hier heb ik nog geen persoonlijke ervaring mee, maar commentaren in R-syntax worden voorafgegaan door een 'hashtag' (#) teken, bijvoorbeeld

# dit is een commentaar in R

Dus, áls het lukt om r-syntax te schrijven in JAMOVI, dan zou je deze wellicht enkel uit commentaar kunnen laten bestaan en laten weergeven in de output. 

door (61.1k punten)
...