Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks

Om informed consent in te stellen heb ik zoals hierboven beschreven de eerste vraaggroep gemaakt (naam vraaggroep 'toestemming', relevantie op 1) en daarna de vraag (tekst met toestemming) waar participanten akkoord (code A1) of niet akkoord (code A2) aan kunnen klikken (relevantie ook op 1). 

Hierna een tweede vraaggroep gemaakt voor mensen die niet akkoord klikken (naam vraaggroep akkoordjn) en een vraag (code textna0) met alleen tekst display (hiermee eindigt het onderzoek voor u ….). De relevantievergelijking heb ik gezet op infcons.NAOK != 1 (maakt het uit of het wel/niet tussen haakjes gezet wordt?).

Hierna verder gegaan met derde vraaggroep (voor iedereen die wel akkoord geeft) en vanaf daar bij alle vraaggroepen de volgende relevantievergelijking ingezet infcons.NAOK == 1

Echter zowel bij aanklikken van akkoord en niet akkoord verschijnt de tekst van de tweede vraaggroep (hiermee eindigt het onderzoek voor u ...). de mensen die akkoord klikken krijgen deze tekst ook. De vraaggroepen hierna worden dan niet meer getoond, dus ook niet voor mensen die akkoord hebben geklikt.

Wat doe ik niet goed?

gerelateerd aan een antwoord op: Wat is een 'informed consent', en wat staat er in?
in Communicatie met proefpersonen (brieven, emails etc) door (180 punten)

Aub. inloggen or registreren om deze vraag te beantwoorden.

...