Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Tot wanneer kan ik de tentamenopdracht (exp. onderzoek) inleveren met data_muziekonderwijs van kwartiel 3 van dit studiejaar?

Er staat sinds vorige week een nieuw bestand data_muziekonderwijs bij de cursusbronnen van PB0412 (exp. onderzoek).  Voor de tentamencasus heb ik de data gebruikt van kwartiel 3 van dit studiejaar.  Wat is de uiterlijke inlevertermijn van de tentamenopdracht (gemaakt met data_muziekonderwijs) van kwartiel 3?
in Experimenteel Onderzoek (OEO, PB04x2) door (140 punten)
gehercategoriseerd door

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Er is geen deadline voor de opdracht. Alleen de persoonlijke inschrijftermijn van de cursus geldt als deadline (voor de eerste indiening en voor de indiening van eventuele herkansingen).
door (60.2k punten)
Dank voor de snelle reactie!

Ik hoef dus niet te werken met de nieuwe dataset (data_muziekonderwijs.sav) die 7 dagen geleden geplaatst is bij de cursusbronnen van thema 6? Ik kan mijn tentamenopdracht inleveren met de gebruikte dataset die ik een maand geleden gedownload heb?

Fijne dag :)
kort antwoord: ja

Langer antwoord: de nieuwe dataset is een correctie. KlasID was abusievelijk random verdeeld terwijl dit per klas moest zijn toegewezen. Als die random verdeling van KlasID over de condities een plek heeft in het verslag, dan is het misschien zinvol om daar nog eens naar de kijken met de nieuwe dataset. Alle overige data is identiek, dus alles wat niet met klasID te maken heeft hoort onveranderd te zijn.
...