Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Hallo,

Vorige week heb ik de bijzondere verplichting van Inleiding dat analyse voldaan en de beloningscodes verzonden. Hierop heb ik echter nog geen reactie ontvangen. Ik wil mij graag volgende week inschrijven voor het tentamen van juli.

Wanneer krijg ik bevestiging dat mijn bijzondere verplichting voor het vak inleiding data-analyse voldaan is?  Alvast dank voor de reactie!
in Inleiding Onderzoek (OIO, PB02x2; was Inleiding Data Analyse, IDA) door (1.3k punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Als je de beloningscodes hebt verzonden kun je er vanuit gaan dat het in orde is. De bevestiging kan soms even op zich laten wachten. Dit is geen voorwaarde om tentamen te kunnen doen. Het tentamencijfer wordt echter pas verwerkt op het moment dat aan de bijzondere verplichting is voldaan.

In het algemeen geldt dat als je na enkele weken nog niets vernomen hebt over het voldoen aan bijzondere verplichtingen of behalen van tentamens: mail dan de examinator (in het geval van Inleiding data-analyse ik dus).
door (49.7k punten)
...