Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Hoi, ik heb een vraag over de bijzondere verplichting. Er stond in de opdracht dat je minimaal een uur in totaal aan de opdracht moet besteden om de opdracht te kunnen voltooien.  Er staat ook dat elke opdracht 30 minuten zou duren, echter ik heb de twee opdrachten binnen een uur voltooid.

Ik neem aan dat dit niet  veel uitmaakt en ik alsnog gewoon voor de bijzondere verplichting geslaagd ben. Klopt dit? En wanneer wordt het bevestigd als een student hiervoor geslaagd is?

Mvg,

Richard
in Inleiding Onderzoek (OIO, PB02x2; was Inleiding Data Analyse, IDA) door (120 punten)

2 Antwoorden

0 leuk 0 niet-leuks
Hoi

Waar kun je de bijzondere verplichting terugvinden?

Alvast bedankt voor je reactie.

mvg
door (140 punten)
0 leuk 0 niet-leuks
Dit maakt inderdaad niet uit; het om de punten die ervoor staan. Deze opdrachten worden eens in de zoveel tijd verwerkt, en dan zie je dit verschijnen in Studiepad.

Om gelijk de tweede vraag, die om de een of andere reden als antwoord is ingevoerd, te beantwoorden: dit staat in de Studiewijzer van de cursus.
door (77.8k punten)
...