Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
De huidige tentamencasus betreft een casus over emoties. Is dit de tentamencasus die we moeten voorbereiden voor het tentamen? Of wijzigt deze?

Verder is het mogelijk om de SPSS uitwerkingen van de casus te valideren bij één van de docenten?
in Inleiding Onderzoek (OIO, PB02x2; was Inleiding Data Analyse, IDA) door (150 punten)

2 Antwoorden

0 leuk 0 niet-leuks
Dit staat in YouLearn: het scenario blijft hetzelfde (dus de variabelen etc), maar de dataset verandert elk kwartiel dat een nieuwe cursusrun begint (dus steeds in kwartiel 2 en in kwartiel 4). Je kunt je analyscript dus weer uitvoeren met het nieuwe databestand, en dan krijg je de resultaten voor die data.
door (77.8k punten)
0 leuk 0 niet-leuks

Tentamencasus wisselt voorlopig niet

Aangemaakt door Natascha de Hoog op 03-04-2020 12:16 Gepubliceerd op 03-04-2020 12:16

Het databestand van de tentamencasus van IDA zou eigenlijk wisselen aan het begin van kwartiel 4 (eind april). Er is besloten dit uit te stellen tot kwartiel 2 (november 2020). Tot die tijd kan er dus gewoon tentamen worden gedaan met de huidige tentamencasus. Wanneer en hoe er weer tentamen kan worden gedaan wordt binnenkort bekend gemaakt.

door (260 punten)
...