Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Ik heb een vragenlijst ontwikkeld in limesurvey. Deze is in concept klaar. Mijn survey laat ik testen door een aantal mensen. Een aantal krijgen bij het invullen van mijn survey aan het einde van de pagina bij het indrukken van de button 'volgende' het volgende bericht:

Bad Request: The CSRF token could not be verified; the request could not be understood by the server due to malformed syntax. Please do not repeat the request without modifications. If u think this is a server error, please contact the webmaster.

Zij kunnen hierna niet verder met de vragenlijst. Ik verlies deze respondenten omdat zij hierna ook niet meer kunnen registreren. Dit probleem is overigens niet het geval bij alle respondenten, bij een aantal lukt het wel. Ik heb naar antwoorden gezocht op het  limesurvey forum. Ik zie wel meerdere van dit soort vragen, de antwoorden zijn heel gecompliceerd (ingewikkelde computertaal).

Hoe komt dit en is er een (simpele) manier om dit op te lossen.
in Online vragenlijsten door (180 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Kun je deze vraag emailen naar je begeleider en mij (gjp@ou.nl)? Dan zet ik deze door naar de LimeSurvey beheerders en zijn we gelijk allemaal "in the loop".
door (77.8k punten)
Hi, ga ik doen, thnx
...