Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Een collega van mij heeft een tijdje geleden tentamen afgelegd in IDA en werd ermee geconfronteerd dat een andere casus werd getentamineerd dan de casus die ze had voorbereid. Ik heb me aangemeld voor het tentamen IDA op 13 augustus 2020. Volgens de digitale leeromgeving moet ik de casus rond de Bobo Doll voorbereiden. Ik wil even checken of dit inderdaad de casus is die getentamineerd wordt.

Met vriendelijke groeten,

Jan Raeven
in Inleiding Onderzoek (OIO, PB02x2; was Inleiding Data Analyse, IDA) door (260 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks

Tentamencasus wisselt voorlopig niet

Aangemaakt door Natascha de Hoog op 03-04-2020 12:16 Gepubliceerd op 03-04-2020 12:16

Het databestand van de tentamencasus van IDA zou eigenlijk wisselen aan het begin van kwartiel 4 (eind april). Er is besloten dit uit te stellen tot kwartiel 2 (november 2020). Tot die tijd kan er dus gewoon tentamen worden gedaan met de huidige tentamencasus. Wanneer en hoe er weer tentamen kan worden gedaan wordt binnenkort bekend gemaakt.

door (260 punten)

Het thema bij mijn tentamencasus is: Tentamencasus: een theorie van emotie

...