Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Hallo allemaal,

Ik ben bij thema 2.3 T-toetsen (module experimenteel onderzoek). Hierbij wordt een leeswijzer gegeven welke stof wel te bestuderen en welke niet. Deze leeswijzer is gebaseerd op hoofdstuk 10 van het boek van Field editie 5. Ik heb echter editie 4 waarin T-toetsen worden besproken in hoofdstuk 9. Tot zover geen probleem, echter de paragrafen in mijn editie komen niet overeen met de leeswijzer. Het is mij daarom totaal onduidelijk welke stof ik moet leren en welke niet.

Iemand anders die hier ook tegen aanloopt?

Hartelijke groet

Alice

p.s. ik zie nu dat dit voor de meeste thema's en hoofdstukken geldt. Met andere woorden het is mij onduidelijk wat ik voor de gehele module wel moet leren en wat niet.
in Experimenteel Onderzoek (OEO, PB04x2) door (160 punten)
bewerkt door

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Als je mij een e-mail stuurt (ron.pat-el@ou,nl) dan stuur ik alle editie 4 leeswijzer op. Ik heb ze nog in een mapje staan.
door (63.1k punten)
...