Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Is het mogelijk een in-actieve vragenlijst vanuit een commercieel account van Limesurvey te verplaatsen naar een account van de OU-Limesurvey? Ik weet dat het wel mogelijk is om een actieve vragenlijst te verplaatsen.
in Online vragenlijsten door (180 punten)
Ls,

Ik heb eerder al een actieve enquête verplaatst (.lsa). Mijn begeleider moest de enquête importeren. Kan het zijn dat dat niet alle data is overgenomen? Ik heb dit uitgevoerd op basis van informatie van een medewerker van de technische ondersteuning. Het lukt mij nu niet om de niet-actieve enquête te verplaatsen, maar ga even kijken op de website die verstuurd is. Bedankt!

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Eindelijk een vraag met een simpel antwoord!

Ja! :-)

Niet met een actieve, trouwens. Dus dat heb je verkeerd begrepen vrees ik.

Dat wil zeggen, je kunt vragenlijsten exporteren en importeren. Dat kan met elke vragenlijst. Maar met een actieve is dat tricky; daar kan tussen export en import extra data in de 'oude' belanden.

Maar je kunt vragenlijsten exporteren en importeren: https://manual.limesurvey.org/Display/Export_survey

Lees ook goed over de typen export/import. Kan zijn dat je een archief wil, ipv de .LSS file.
door (77.8k punten)
...