Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Ik heb in Limesurvey een pretest afgenomen en wil nu (3 maanden later) een posttest afnemen. In deze posttest maak ik gebruik van dezelfde enquête als in de pretest.
Hoe kan ik dit doen?
Stuur ik de respondenten eenvoudig dezelfde enquête link als de eerste keer (volgens mij komt de data dan op één grote stapel terecht) n.b. Ik heb de resultaten van de eerste meting gedownload en zie dat ik geen gebruik kan maken van de submitdatum omdat die bij alle responsen op 1980-01-10 staat.

Het lijkt dus logischer om de enquête te kopiëren en als 'nieuwe enquête' af te nemen. Maar hoe doe ik dat? In de Limesurvey handleidingen zie ik een knop voor 'iterative survey' maar die knop vind ik in mijn omgeving niet terug.
in Online vragenlijsten door (120 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Dit moet je met je begeleider bespreken: er zijn verschillende manieren om dit te doen, en welke jullie het beste kunnen gebruiken is als het goed is van-te-voren bepaald. Als je begeleider er niet uitkomt kan die contact opnemen met de LimeSurvey ondersteuning in de faculteit.
door (77.8k punten)
...