Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Het klopt helemaal wat je zegt over die verandering in tijd. Dus dat is ook 1 van mijn onderzoeksvragen en omdat ik ook kwalitatieve data heb kan ik veel van die verandering duiden. Dus dat is wel duidelijk en kan ik ook zo wel rapporteren.

Mijn vraag gaat er over wat de verschillen zijn TUSSEN de scholen, in principe alleen in de nameting, maar uiteraard neem ik de voormeting wel mee om ook verschillen tussen de scholen te analyseren, maar dan is het vooral van belang of de scholen op schaalniveau van elkaar verschillen (dus scoort de ene school hoog op verbondenheid en de andere school niet). Deze deelvraag heeft met de factor tijd niet te maken. Dus dat is precies mijn dilemma. Ik zou dat kunnen doen met een Manova? Dat ligt voor de hand, of met t-toetsen.
gerelateerd aan een antwoord op: Keuze voor ANOVA bij toets.
in Methodologie door (180 punten)

Aub. inloggen or registreren om deze vraag te beantwoorden.

...