Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Waarom wordt er bij deze vraag in de inleiding van de vraag gezegd : " In deze opdracht gaat u een covariantieanalyse doen op de tweede meting."

Echter in het antwoord komt dit terug: "Het plotje laat ook duidelijk zien dat de herinnering op T1 veel hoger is dan op T0 en dat deze weer grotendeels (maar niet helemaal) terugvalt op T2"

Ik hoor graag uw antwoord
in Experimenteel Onderzoek (OEO, PB04x2) door (310 punten)
Ik heb nog niet helemaal duidelijk waar de vraag precies over gaat. Zou je meer uitleg kunnen geven over waarom je een discrepantie tussen vraag en antwoord ziet?

Sorry voor de onduidelijkheid; 

Bij 4.2 voordat ik de opdracht begin staat:

4.2 Casus Cognitive Load - Covariantieanalyse

In voorgaande thema's hebt u op verschillende manieren de analyes bij de cognitive load-casus uitgevoerd. In thema 3 was dat een herhaalde meting. In deze opdracht gaat u een covariantieanalyse doen op de tweede meting.

Daardoor dacht ik dat we louter naar de tweede meting moesten kijken en niet naar T0 en T2?

Aub. inloggen or registreren om deze vraag te beantwoorden.

...