Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Goeden morgen,

ik heb op dinsdag 27 oktober 2020 mijn tentamen gemaakt. Er werd aangegeven dat de resultaten binnen 4 weken bekend gemaakt zouden worden.

Inmiddels zijn we 4 weken verder.

Wanneer kan ik de uitslag van het tentamen IDA verwachten?

dank

Berend
in Inleiding Onderzoek (OIO, PB02x2; was Inleiding Data Analyse, IDA) door (240 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Doorgaans ontvang je de uitslag binnen 4 weken. Pas als je aan de bijzondere verplichting hebt voldaan wordt het bijgeschreven in je studiepad. Mocht je hieraan voldaan hebben dan het beste contact opnemen met de examinator van de cursus (voor IDA ben ik dat: Natascha de Hoog).
door (46.9k punten)
Beste Natascha,

de bijzondere verplichting staat sinds 6-10-2020 met een voldoende in mijn studiepad en het tentamen is 4 weken en 1 dag geleden gemaakt en ingeleverd.

Ik zie dan de uitslag graag tegenmoet in het studiepad

groet

Berend
Zoals ik al aangaf is dit forum niet de plaats om dit soort individuele zaken af te handelen, maar kun je beter email gebruiken. Er wordt hierover nog contact met je opgenomen.
...