Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Op welke wijze kan ik een online begeleidingsbijeenkomst nog eens terugzien?
in Studienet door (160 punten)

2 Antwoorden

0 leuk 0 niet-leuks

Misschien is http://oupsy.nl/op/pe wat je zoekt?

Luc

door (7.9k punten)
1 leuk 0 niet-leuks

Om oude opnames van mij terug te kijken, kun je naar http://oupsy.nl/op gaan (zoals Luc hieronder al zegt: dankjewel Luc!).

Echter, de meeste, en meest recente, opnames staan in Collaborate. Hier kun je naartoe door in Studienet naar de betreffende cursus te gaan, en dan links op het knopje 'Collaborate' te klikken. Rechts verschijnt dan het overzicht van ingeplande Collaborate live sessies. Om nu de opnames te bekijken kun je op het tabblad 'Recordings' klikken. Vervolgens kun je aangeven in welk timeframe je wil zoeken, en dan verschijnen de beschikbare opnames, die je gelijk op kunt starten (zie ook http://oupsy.nl/help/20/opgenomen-collaborate-vroeger-elluminate-herbeluisteren)

door (77.8k punten)
bewerkt door
...