Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
In LImeSurvey wil ik rustmomenten inbouwen na het beluisteren van muziekfragmenten. De muziekfragmenten worden gekoppeld aan een vragenlijst gerandomiseerd aangeboden. Voor de rustmomenten heb ik gekozen voor "doorgaan zonder waarschuwen" na 60 seconden. Bij de voorvertoning worden de rustmomenten echter systematisch getoond en/of overgeslagen. Als Rust 0, 1 en 3 worden getoond, wordt Rust 2 overgeslagen. De volgende vertoning wordt dan Rust 0, 1 en 3 overgeslagen en Rust 2 getoond. Voor de volgende vertoning geldt weer situatie 1 enz. Ik kan niet vinden welke mogelijke instellingen hiervan de oorzaak kunnen zijn. Wat zou de oorzaak kunnen zijn van het systematisch wel en niet tonen van de rustmomenten? Alvast bedankt.
in Werving van proefpersonen door (120 punten)

Aub. inloggen or registreren om deze vraag te beantwoorden.

...