Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Tijdens het college werd er gezegd dat je je interpretatie mag toevoegen aan de output die je meeneemt bij het tentamen. Nou vroeg ik me af of er ergens kaders staan beschreven over wat wel en niet in je output mag staan. Ik wil natuurlijk het liefst vooraf al zoveel mogelijk beschreven/geanalyseerd hebben, maar ik wil ook geen risico lopen op het plegen van fraude.
in Anders door (150 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
 
Beste antwoord
Je mag aantekeningen maken op je output en die mogen zo uitvoerig zijn als je noodzakelijk acht, maar het is niet de bedoeling dat je het halve digitale werkboek overschrijft. Dus intepretatie en wat vuistregels is ok, maar pagina's theorie niet. Zie de beschrijving in de youlearn omgeving onder tentamen en/of in de studiewijzer.
door (47.3k punten)
geselecteerd door
...