Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Hoi! Ik heb een vraag. Aanstaande zaterdag heb ik het thuistentamen voor IDA. Hoe kan ik het beste mijn output presenteren? Ik wil het risico op frauderen niet lopen namelijk! Het lijkt mij alleen ook sterk dat ik blaadje voor blaadje voor de camera moet houden. Bovendien heb ik op sommige pagina's wat extra aantekeningen geschreven voor de interpretatie van mijn output. Hoe zorg ik ervoor dat dit niet als spieken wordt gezien? Kan ik dit beter goed in beeld houden?

Met vriendelijke groet,

Suzanne Schaafsma
in Inleiding Onderzoek (OIO, PB02x2; was Inleiding Data Analyse, IDA) door (160 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Het belangrijkste is dat te zien is dat het om output gaat en niet iets anders. Dus hou het pak output zichtbaar voor de camera en je kunt daarna evt. een paar blaadjes laten zien of er in bladeren, maar het is inderdaad niet nodig elk velletje te laten zien. Er mogen gewoon aantekeningen op gemaakt worden, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken.
door (44.6k punten)
...