Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Beste, bij de verwerkingsopdracht 2.3.5 in het onderzoekspracticum inleiding onderzoek wordt gevraagd om structurele modellen te creëren. Kan mij iemand uitleggen waarom de 4e onderzoeksvraag toch bidirectionaal is? Het is toch niet bekend of ze elkaar beïnvloeden? Er wordt een hypothese gesteld waarbij wordt gezegd dat vakken met mensgebonden inhoud leidt tot een hogere kwaliteit van onderwijs. Zou er dan niet een pijl van construct mensgebonden inhoud naar construct hogere kwaliteit van onderwijs gaan?

Hartelijk dank! Astrid
in Inleiding Onderzoek (OIO, PB02x2; was Inleiding Data Analyse, IDA) door (350 punten)

1 Antwoord

1 leuk 0 niet-leuks

Dat is toch ook zo, als je naar de uitwerking kijkt?

door (3.7k punten)
Dag Jan-Willem,

Dank voor je antwoord. Je hebt helemaal gelijk. Ik was ervan overtuigd dat de uitwerking anders was maar nu ik opnieuw de paragraaf en de opdracht open zie ik inderdaad wat jij weergeeft. Hartelijk dank!
...