Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

1 leuk 0 niet-leuks
De bijeenkomst van vanavond was voor veel mensen niet toegankelijk (max 250 deelnemers). Kan de opname op korte termijn geplaatst worden?

Alvast bedankt!
in Inleiding Onderzoek (OIO, PB02x2; was Inleiding Data Analyse, IDA) door (130 punten)

2 Antwoorden

0 leuk 0 niet-leuks
De opname staat online; wat ik daarin mis is de chat. Er wordt in de les veel gerefereerd naar de chat. Dat heb ik in het laatste uur ook ervaren. De opname 'droog' terugkijken zonder de interactie in de chat is voor mij weinig effectief.
door (140 punten)
bewerkt door
0 leuk 0 niet-leuks
Het is nog niet eerder voorgekomen dat een capaciteit van 250 deelnemers niet voldoende was voor deze cursus. Doorgaans kiest maar een bepaald percentage van de studenten de bijeenkomsten live bij te wonen. Helaas was dat aantal gisterenavond net iets te hoog.

De opnames kunnen altijd direct na afloop van de bijeenkomst worden teruggeluisterd op dezelfde plaats waar de live sessies zijn.

De chat zit daar ook gewoon bij, je kunt rechtsonder klikken om de chat te zien tijdens het naluisteren mocht je dat willen.
door (49.7k punten)
...