Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Ik zie over het hoofd waarom het 9% is.

Het zou fijn zijn wanneer iemand het kan verduidelijken.
in Methodologie door (120 punten)
Is het de afstand tot de standaarddeviatie?

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Dat is de kans op een steekproefcorrelatie van .50 in de steekproefverdeling met een bepaalde omvang en een bepaalde populatiecorrelatie. In die figuur is die steekproefverdeling getekend met alle mogelijke correlaties die je kunt verwachten. Er wordt een voorbeeld gegeven hoe groot de kans is op een bepaalde correlatie. In dit geval dus 9%. Die 9% is berekend op basis van deze gegevens. Hoe dat precies berekend is, is niet relevant, dat moet je gewoon aannemen.
door (47.3k punten)
<a href="https://jokergaming-z.com/" rel="dofollow">

joker slot auto game can be played through application. Customers can apply for joker slot auto membership at https://jokergaming-z.com/

ค่ายเกมสล็อตยอดนิยมเงินรางวัลโบนัสแตกง่าย แจ็คพอตสูง มีเงินรางวัลแตกแบบไม่มีอั้น เล่นแตกมากแค่ไหนก็จ่ายไหว ความสนุกแบบไม่มีหยุดยั้ง ความสนุกรูปแบบของยุคสมัยใหม่ และหลังจากเป็นสมาชิกก็ยังมีโอกาสได้รับเครดิตฟรีได้อีกด้วย.</a>
...