Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks

Hi,

Dirk gaf aan in het vragenuurtje van 9 dec dat die niet verder gaat dan t/m thema 3. Terwijl de planning voor deze week t/m 4.3 is. Voor mij niet logisch. Waar vind ik waar de vragenuurtjes/college's over gaan?

in Inleiding Onderzoek (OIO, PB02x2; was Inleiding Data Analyse, IDA) door (1.1k punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
De vragenuurtjes zijn voornamelijk bedoeld als er nog vragen zijn over de behandelde stof in de bijeenkomsten. Er is niet echt een vaste indeling wat wel en niet behandeld wordt, maar de eerste bijeenkomst ging over thema 1 t/m 3 en de volgende bijeenkomst gaat over thema 3-5 (de laatste bijeenkomst gaat over 6-7), dus het is logisch dat de docent nog niet te veel vooruit loopt op wat volgende week behandeld gaat worden. Als je toch al vragen hebt die niet kunnen wachten dan kun je die hier stellen.
door (38.8k punten)
Helder, dan weet ik dan voor de volgende keer! Overigens heeft Dirk toch stiekem de vraag beantwoord :-)
...