Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Ik maak het tentamen inleiding onderzoek thuis. Nu is mij niet helder hoe ik de output moet laten zien? Moet het bijvoorbeeld blaadje per blaadje en heel lang in beeld? of moet het anders? En ik zag staan dat er wel wat vragen op mogen staan (in het bestand getypt) mogen daar ook wat aantekeningen bijstaan van dingen die lastig te begrijpen zijn? Ik hoor het heel graag zodat ik het correct uitvoer tijdens het tentamen!!
in Anders door (160 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Voor de cursus Inleiding onderzoek PB0212 (i.t.t. Inleiding data-analyse PB0202) mogen er GEEN aantekeningen op de output worden gemaakt. Het enige wat je dus mag hebben is een aantal printjes met output, waar enkel de vragen van de opdracht in mogen worden getypt.

Het is voldoende het pakket output een aantal seconden voor de camera te houden en eventueel er kort door te bladeren, zodat je laat zien dat het niets anders is dan output.
door (49.7k punten)
...