Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

Gebruiker Emma Murray

Lid sinds: 4 jaar (sinds 4 december 2019)
Type: Geregistreerde gebruiker
Volledige naam:
Locatie:
Website:
Over:

Activiteit door Emma Murray

Score: 130 punten (rang #785)
Vragen: 1
Antwoorden: 0
Opmerkingen: 1
Gestemd op: 0 vragen, 1 antwoord
Uitgaven: 1 stem omhoog, 0 stemmen omlaag
Ontvangen: 0 stemmen omhoog, 0 stemmen omlaag

Prikbord van Emma Murray

Log alsjeblieft in of registreer om een bericht op dit prikbord te plaatsen.
Beste Emma,

het beste kun je contact opnemen met de examinator Natascha de Hoog (natascha.dehoog@ou.nl). Met name daar waar blijkt dat op yOUlearn de referenties aan Field niet juist zijn: deze horen te stroken met de 5e editie van Field. De teksten op yOUlearn behoren inderdaad, zoals op yOUlearn aangegeven, tot de tentamenstof. In IDA (PB0202) wordt het boek van Andy Field nog beperkt gebruikt, vanwege het inleidende karakter van de cursus. Maar hetzelfde boek is essentieel in de volgende cursussen (met name PB0402), waar meerdere hoofdstukken expliciet tentamenstof zijn, en ook de enige studieteksten. De examinator kan ook antwoord geven op je overige vragen met betrekking tot de online stof. Was je er bekend mee dat je een pdf van de cursus kunt laten maken in yOUlearn? Wellicht dat het uitprinten al kan helpen.
6 december 2019 door Ron Pat-El
...