Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

Prikbord van gjp

Log alsjeblieft in of registreer om een bericht op dit prikbord te plaatsen.
Beste gjp,

De meest recente opmerking op onderzoeksvragen.ou.nl is:

“ China Biopharmaceutical Contract Manufacturing Market - Gaining Traction in the Pharmaceutical Industry

The “China Biopharmaceutical Contract Manufacturing Market, 2020-2030” report features an extensive study of the current market landscape and future opportunities associated with the contract manufacturing of biopharmaceuticals in China. The study also features a detailed analysis of key drivers and trends related to this evolving domain.

For more information, please click on the following link:

https://www.rootsanalysis.com/reports/view_document/china-biopharmaceutical-contract-manufacturing/313.html

opmerking gemaakt 5 uren geleden door jameshbrew”

Dit is niet pluis, toch?

Groet,

Pregunta
16 maart door Pregunta
Beste Gjalt-Jorn,
In april is het volgende onderwerp geplaatst: Welke hoofdstukken uit het tekstboek (editie5) dient men te bestuderen voor de cursus Inleiding data-analyse ? Ik heb hierop ook gereageerd omdat ik die vraag ook heb. En duidelijk andere studenten ook.
Nu heeft een van de studenten geantwoord en lijkt die vraag beantwoord, maar dat is dus niet zo! In hoeverre leest u daadwerkelijk mee? Graag alsnog een antwoord  op onze vraag en graag zo concreet mogelijk. De info bij de cursus is zo dubbelzinnig geschreven dat je er vanalles in kunt lezen. Dit komt ook terug bij andere vragen over ditzelfde onderwerp. Misschien kunt u ook de tekst bij de cursus aanpassen zodat die maar voor 1 uitleg vatbaar is.
Alvast dank.
groet Ilse (=anoniem op dit )
1 juni 2019 door anoniem
Hoi Gjalt-Jorn,

Excuus voor het contact zoeken via het prikbord. Maar een vraag van 16 april (zie hieronder de titel) is nog steeds onbeantwoord, terwijl meer recente vragen wel beantwoord zijn. Kunt u hier als docent alsnog antwoord op geven? Een vd studenten heeft (denk ik per ongeluk) een antwoord als reactie gegeven op de vraag, dus het lijkt misschien alsof de vraag al beantwoord is (maar is niet het geval).

Vr groet, Olaf

Welke hoofdstukken uit het tekstboek (editie5) dient men te bestuderen voor de cursus Inleiding data-analyse ?
8 mei 2019 door Olaf
...