Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks

Dag Ron

Ik vind het antwoord op deze vraag niet terug. Ik heb de extra module al geïnstalleerd, maar nog krijg ik niet het juiste antwoord te zien.

Hier is mijn uitwerking.

Mvg

Sanne

in Experimenteel Onderzoek (OEO, PB04x2) door (710 punten)
Zou je de vraag met additionele informatie kunnen aanvullen; wat had je moeten krijgen, wat heb je geprobeerd? De screenshot is goede ondersteuning, maar intekst mis ik wat je geprobeerd hebt en waarom je twijfelt aan wat je krijgt. Waarom doe je een ANOVA om de verdeling van sportscore 2 an sich te evalueren?
Ik probeer de uitkomst van het antwoord te reproduceren in Jamovi. En in het antwoord staat Komogorov-Smirnov.

Normaal gezien zou ik naar de Shapiro-Wilk resultaten kijken want daaraan kan je volgens mij ook zien dat het normaal verdeeld is. Maar daar wijkt het statistic getal ook af van jouw uitkomst. Dat is de voornaamste reden waarom ik in de war ben.

Ook wil ik altijd zo dicht mogelijk bij jouw uitwerking komen, zodat ik niks over het hoofd zie.

Aub. inloggen or registreren om deze vraag te beantwoorden.

...