Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks

Let er bij de bijzondere verplichting op dat het niet voldoende is om enkel je VL credits te verzilveren. Vervolgens moet je ook een screenshot maken van de mail die je hiervan krijgt en deze uploaden (zie de pagina Bijzondere verplichting voor meer details). Zonder die laatste stap kan je bijzondere verplichting niet verwerkt worden.  ( Heb dit binnen gekregen en het is allemaal nieuw voor mij zou er mee geholpen willen worden) 

in Inleiding Onderzoek (OIO, PB02x2; was Inleiding Data Analyse, IDA) door (120 punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Deze mededeling is alleen relevant als je onlangs hebt meegedaan aan de bijzondere verplichting en die laatste stap niet gedaan hebt. Als je hier nog (lang niet) aan toe bent kun je de mededeling negeren en spreekt het voor zich als je er t.z.t. in de cursus aan toe komt.
door (48.7k punten)
...