Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Klopt het dat opdracht 2.4.c niet te maken is omdat de gegeven figuur in de download visualisatie niet overeenkomt met Figuur 6 uit het werkboek en Tabel 6 uit het werkboek? In tab twee wordt een Figuur aangemaakt met betrekking tot stress en werkdruk en niet met betrekking tot BVL en AUT.

Klopt dit?

Indien ja, is daar ergens een opmerking of erratum over gedaan, die heb ik dan niet kunnen vinden. Voor de zekerheid heb ik de visualisatie vandaag nogmaals gedownload om te voorkomen dat ik een 'oude' versie had.

Bedankt alvast.
in Longitudinaal Onderzoek (PB17x2) door (1.1k punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks

Het excel formulier is een hulpmiddel om een dergelijke figuur te maken. Wanneer je het opent staat er in eerste instantie een andere figuur. Het is de bedoeling dat je zelf de getallen uit de analyse invoert, zoals in de terugkoppeling is aangegeven. Ook moet je zelf de labels aanpassen.

door (11.7k punten)
...