Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Heb ik mijn vragenlijst helemaal klaar, kom ik erachter dat ik in mijn orginele vragenlijst een 7-puntsschaal heb bedacht, en in limesurvey zie ik alleen keuze 5 of 10, is een 7-puntschaal mogelijk? of hoe kan dit omzeilen??
in Online vragenlijsten door (500 punten)

2 Antwoorden

0 leuk 0 niet-leuks

Ja, dit kan! Je kunt zelf instellen hoeveel antwoordopties je wilt hebben. Bestudeer in de LimeSurvey handleiding de pagina over Question Types: http://manual.limesurvey.org/wiki/Question_types

door (77.8k punten)
ik zal het bestuderen, ik had al even snel gekeken, zal ik vanavond beter doen, blij dat het in ieder geva kan...
0 leuk 0 niet-leuks
bij mij is het opgelost, oa door gebruik te maken van optie array, opslaan, dan wordt er gevraagd naar subvragen, daar vul je de vraag in, dan kun je kiezen voor 7 antwoordopties, waarbij je de uitersten benoemd, bv helemaal niet en heel erg, tussen antwoorden laat je leeg..
door (500 punten)
...