Dit is een site voor studenten van de Open Universiteit. Voordat je een vraag kunt stellen moet je even een account aanmaken (dit systeem is niet gekoppeld aan je OU studentnummer en wachtwoord).

Welkom bij het vraag- en antwoord systeem van de onderzoeks-practica van de studie psychologie bij de Open Universiteit.

Houd er, als je een vraag stelt, rekening mee dat je de richtlijnen volgt!

0 leuk 0 niet-leuks
Wat voor soort uitdraai betreft het mee te nemen stuk voor het tentamen? Ik ben nog niet zo ver maar zit te ‘wachten’ tot later in de stof een opdracht voorbij komt die ik (met een maatje) moet maken. Maar begreep ik nu  goed dat het een uitdraai is van alle verwerkingsopdrachten vanaf het begin af aan?

Ik kan het niet terug vinden in Q&A en ook niet in de studiewijzer. Ik weet dat ik er ergens iets over heb gelezen maar ik kijk op de verkeerde plaats of lees er over heen.

Groet, Petra Deij
in Inleiding Onderzoek (OIO, PB02x2; was Inleiding Data Analyse, IDA) door (1.8k punten)

1 Antwoord

0 leuk 0 niet-leuks
Nee, dat begreep je verkeerd :-) Sorry als ik ergens onduidelijk was. Het betreft de uitdraai van de tentamencasus. Deze wordt later in de cursus in Youlearn geplaatst, maar lijkt heel erg op de oefencasus die al in Thema 8 staat. Daar staan een aantal opdrachten die je uit moet voeren. De uitdraai die je daarbij produceert moet je meenemen naar het tentamen. De uitdraai van eerdere verwerkingsopdrachten dus niet!
door (77.7k punten)
...